Ανακαινίσεις-Διακοσμήσεις

Ανακαινίσεις | Διακοσμήσεις | Κατασκευές

Ανακαινίζουμε και διακοσμούμε εξολοκλήρου ή κάποιο μεμονωμένο χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης βάσει των δικών σας αναγκών και του προσωπικού σας γούστου σε συνδυασμό με την δική μας τεχνογνωσία και πείρα.

Ξεκινώντας από την φωτογράφιση του χώρου και την μέτρηση των διαστάσεων, προχωράμε στο δεύτερο στάδιο, το οποίο είναι η παρουσίαση των προτάσεών μας σε φωτορεαλιστικά σχέδια. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα, να μπορέσουμε να προβούμε σε τυχόν αλλαγές, οι οποίες θα βελτιώσουν την λειτουργικότητα του χώρου, αφού τελικός μας στόχος είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο θα συμβάλει στην καλύτερη μελλοντική σας διαβίωση μέσα στο χώρο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο χώρος που ανακαινίζουμε ή διακοσμούμε, είτε αυτό είναι το σπίτι μας, είτε το κατάστημά μας, θα πρέπει να ανεβάζει την ψυχική μας διάθεση, το οποίο θα έχει σαν αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων και της αποδοτικότητάς μας. Ιδίως όταν μιλάμε για επαγγελματική στέγη, η σωστή διακόσμηση και τοποθέτηση των επίπλων και εργαλείων δουλείας, είναι το Α και το Ω για την μετέπειτα καταξίωσή μας στον οποιονδήποτε χώρο, όπως επίσης και για μια καλή θέση στο βάθρο του ανταγωνισμού.

Αφού λοιπόν καταλήξουμε στο σχέδιο που αντιπροσωπεύει την δική μας προσωπικότητα, περνάμε στο τρίτο και τελευταίο στάδιο, της κατασκευής και επίβλεψης. Στην ουσία είναι η μετάβαση από τα σχέδια στον ρεαλισμό, από το όνειρο στην πραγματικότητα. Σε αυτή τη φάση, με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, κατασκευάζουμε τον χώρο όπως ακριβώς τον σχεδιάσαμε, χωρίς πειράματα και άσκοπες μετατροπές, γλυτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και χρήμα.